Lagere schoolteam

Lagere school

Eerste graad

L1

Welkom in de klas van het eerste leerjaar! Uw kind maakt de grote stap van de kleuterschool naar de lagere school, dit is voor hen erg spannend. Samen met onze klaspop, Zoem, het bijtje, zullen we dit schooljaar leren lezen, schrijven en rekenen. We verkennen ook de wereld om ons heen en mogen veel exploreren en experimenteren. Natuurlijk is het niet enkel leren in de klas, we spelen samen ook leuke spelletjes, zingen, knutselen en bewegen veel. Samen met Zoem maken we er een spetterend schooljaar van!

L2

Welkom in het tweede leerjaar! Zijn jullie klaar voor ons avontuur? We ontdekken het rekenen tot 100, de tafels, hoofdletters schrijven, de seizoenen, hoe we ons lichaam gezond houden en nog zoveel meer. Tijdens onze ontdekkingstocht doorheen het tweede leerjaar spelen we samen, zijn we lief voor elkaar, mogen we fouten maken en beleven we heel veel plezier. Samen maken we er een geweldig schooljaar van!

Tweede graad

L3

Welkom in het 3de leerjaar!

Ik ben juf Shani en ik neem jullie mee op ontdekkingsreis door 'Cactus-land', want jazeker...

jullie zullen geprikkeld worden! 

Ik zal jullie leiden door een woestijn van cijfers tot 1000 en breuken,

en door een oase van Franse woordjes en andere nieuwigheden. 

Maar we gaan ook op zoek naar talenten... JULLIE talenten! We gaan ze nog meer ontdekken en laten groeien.

Ik heb er alvast zin in! Jullie ook?

Laat ons avontuur maar beginnen! 

L4

Ik ben meester Kenny. De leerlingen slaan letterlijk hun tent op in het vierde leerjaar. Onze klas wroet in de aarde, maar de kinderen leren er ook kommagetallen, staan stil bij de werkwoorden in de verleden tijd en gaan op ontdekkingstocht door de verschillende provincies van België. Het vierde leerjaar gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Techniek, multimedia, ... Je beleeft je dromen in het vierde leerjaar.

 

Derde graad

L5

Welkom beste reizigers, ik verwelkom u allen aan boord van deze bijzondere vlucht. Ik ben « stewardess » bij de vliegmaatschappij Papageno Air FRANCE! De vluchttijd van deze wereldreis telt zo’n 305 dagen. Het is een lange reis met heel wat korte ritjes, maar het is alvast de moeite waard om de eindbestemming, op 30 juni 2020 te bereiken! We vliegen van 5 naar een hele verre en fantastische plek, bekend als “Het zesde”! Met deze reis zal u verschieten en genieten van de vele talenten, interesses en mogelijkheden van uw kind! Want dit jaar zijn het echte piloten geworden! Zij gaan verschillende landschappen, werelden, actuele gebeurtenissen… ontdekken en onderzoeken. Het worden grote ontdekkingsreizigers en zullen op heel korte tijd zelfstandige jongens en meisjes worden. Ik ben nieuwsgierig en ongeduldig om deze bijzondere reis te beginnen !

L6

Hallo allemaal! Het zesde leerjaar is best speciaal . Het allerlaatste jaar van jullie lagere schoolcarrière. Daarom gaan we er een super en onvergetelijk jaar van maken.

 Voor taal en rekenen breiden we onze kennis verder uit. We leren over de wereld vroeger en nu. We verdiepen ons in de wonderlijke werking van het menselijk lichaam. We leren nog wat Frans bij. We gaan op onderzoek, we doen aan techniek en ICT. Er zijn ook enkele toffe uitstappen gepland. 

Tijdens dit schooljaar gaan we ook een beetje opzoek naar onze talenten en denken we al een beetje na over onze toekomst, onze dromen. Na het zesde leerjaar begint een nieuw en spannend hoofdstuk.

Samen gaan we leren, lachen, dromen, spelen, onderzoeken, praten, nadenken,.... Het wordt GEWELDIG!