Lagere schoolteam

Lagere school

Eerste graad

L1

juf Kristin

Welkom in de klas van het eerste leerjaar! Uw kind maakt de grote stap van de kleuterschool naar de lagere school, dit is voor hen erg spannend. Samen met onze klaspop, Zoem, het bijtje, zullen we dit schooljaar leren lezen, schrijven en rekenen. We verkennen ook de wereld om ons heen en mogen veel exploreren en experimenteren. Natuurlijk is het niet enkel leren in de klas, we spelen samen ook leuke spelletjes, zingen, knutselen en bewegen veel. Samen met Zoem maken we er een spetterend schooljaar van!

L2

juf Heleen

"Hallo iedereen, ik ben juf Heleen en geef les aan het 2de leerjaar. Samen met de kinderen maken we dit schooljaar leerrijk, interessant, kleurrijk en vrolijk. In ons klasje kan elk kind zichzelf zijn. Iedereen draagt zijn steentje bij en we nemen elkaar zoals we zijn. Dit schooljaar gaan we natuurlijk ook flink leren en oefenen want er komen heel wat nieuwe dingen! Denk maar aan de maaltafels en de hoofdletters! Wil je graag meer weten over de werking van onze klas? Neem eens een kijkje op onze facebookpagina. Hier vertellen we je veel meer!"

L2

kristel

Hallo allemaal, ik ben juf Kristel en zal dit schooljaar in het tweede leerjaar lesgeven. We leren dit schooljaar veel nieuwe dingen bij. Zowel voor rekenen als taal. Best wel spannend. We gaan ook opzoek naar onze creativiteit op verschillende vlakken. Knutselen, zingen, dansen, tekenen, schrijven, ... Maar niet enkel leren is belangrijk. Je goed voelen in de klasgroep, respect hebben voor elkaar, elkaar helpen, lief zijn voor elkaar zijn zeker even belangrijk. We maken er een leuk en leerrijk schooljaar van! 

 

Juf Kristel

Tweede graad

L3

juf Shane

Hallo allemaal, ik ben juf Shane en geef les aan het derde leerjaar. In onze klas doen we allemaal ons best, leren we taal en rekenen, zingen we samen liedjes, vertellen we verhalen en luisteren naar elkaar, zijn we creatief bezig en leren we van onze fouten, spelen en lachen we veel, respecteren we elkaar en is iedereen welkom! Ben je benieuwd naar onze avonturen die we in de klas beleven? Neem dan zeker eens een kijkje op onze klasblog!

L4

kenny

Ik ben meester Kenny. De leerlingen slaan letterlijk hun tent op in het vierde leerjaar.  Onze klas wroet letterlijk in de aarde, maar de kinderen leren er ook kommagetallen, staan stil bij de werkwoorden in de verleden tijd en gaan op ontdekkingstocht door de verschillende provincies van België. Het vierde leerjaar gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Elektriciteit, zonne-energie, muziek maken, ... Je beleeft het allemaal in het talentvolle vierde leerjaar.

 

Derde graad

L5

juf France

Welkom beste reizigers, ik verwelkom u allen aan boord van deze bijzondere vlucht. Ik ben « stewardess » bij de vliegmaatschappij Papageno Air FRANCE! De vluchttijd van deze wereldreis telt zo’n 305 dagen. Het is een lange reis met heel wat korte ritjes, maar het is alvast de moeite waard om de eindbestemming, op 30 juni 2020 te bereiken! We vliegen van 5 naar een hele verre en fantastische plek, bekend als “Het zesde”! Met deze reis zal u verschieten en genieten van de vele talenten, interesses en mogelijkheden van uw kind! Want dit jaar zijn het echte piloten geworden! Zij gaan verschillende landschappen, werelden, actuele gebeurtenissen… ontdekken en onderzoeken. Het worden grote ontdekkingsreizigers en zullen op heel korte tijd zelfstandige jongens en meisjes worden. Ik ben nieuwsgierig en ongeduldig om deze bijzondere reis te beginnen !

L6

juf OliviaIk heet juf Olivia en ben de juf van het 6de leerjaar. Als het onderwijs muziek is, dan zijn de leerkrachten dirigenten en de leerlingen muzikanten. De muzikanten spelen elk een ander instrument en zijn uniek. Ze leren naar elkaar luisteren zodat hun samenspel mooi klinkt. De dirigent geeft aanwijzingen en goede raad, laat soms bepaalde stukken opnieuw spelen en geeft ruimte voor improvisatie. Hij zorgt ervoor dat de muzikanten zich ten volle ontplooien en plezier beleven aan hun instrument. Zijn uitdaging: de muziekpartituren vertalen naar een spetterende uitvoering waarin de talenten van de muzikanten in de verf worden gezet. Ik kijk ontzettend uit naar de muziek die we dit schooljaar samen gaan maken !