L.O. en Levensbeschouwelijke vakken

Lichamelijke opvoeding

Kleuterschool

Hallo, ik ben Meester Giuseppe. Sporten is zeer belangrijk op school.  Daarvor zet ik me graag in, samen met meester Wissam.  De leerlingen van de kleuters school krijgen van mij turnen. Ik laat uw kinderen kennismaken met verschillende sporten en dit op een creatieve en speelse manier! Ik weet zeker dat we er een tof en sportief jaar van zullen maken. Zijn jullie er ook klaar voor?

Meester Giuseppe

Lagere school

wissam

Als leerkracht lichamelijke opvoeding probeer ik de leerlingen een veilig gevoel te geven in de lessen. De leerlingen uitdagingen geven tijdens de les, maar ook op de speelplaats. Ik wil dat ze op hun eigen manier evolueren. Ik hecht veel belang aan respect en discipline. Dit wordt vanaf de eerste les duidelijk gemaakt.

Meester Wissam

Levensbeschouwelijke vakken

Islamitische godsdienst

brahim
Meester Brahim

Katholieke godsdienst

Zedenleer

Juf Melissa

Tijdens de lessen N.C.Z behandelen we verschillende thema’s: We gaan de actualiteit kritisch analyseren en maken kennis met de wereldgodsdiensten. We leren ons zelf en de anderen beter kennen en ontwikkelen sociale vaardigheden. We leren argumentere en veel meer. Met de hulp van mijn begeleiding staat het vak garant voor een rijke morele opvoeding! 

Juf Melissa